Ontdek jouw toekomst bij Lok Installaties

Hey daar! Start hier jouw avontuur in de techniek!

Wil je leren en werken tegelijk? Of ben je net klaar met school en zoek je een toffe plek waar je écht iets kunt leren? Bij Lok Installaties bieden we je de kans om te groeien in de wereld van installatietechniek. Of je nu een stage zoekt, een afstudeerplek of een nieuwe start wilt maken, wij hebben de perfecte uitdaging voor jou!

Leer terwijl je werkt

Bij Lok Installaties geloven we dat echte vaardigheden worden ontwikkeld in de praktijk. Daarom krijg je bij ons de kans om aan echte projecten te werken, waarbij je leert door te doen. Dit geeft je een voorsprong in je carrière, omdat je al werkervaring opbouwt terwijl je nog studeert.

Onze leermeesters staan klaar om je te begeleiden op elk moment van je leertraject.

Voor ouders:
Partners in de toekomst van uw kind

We begrijpen dat de toekomst van uw kind belangrijk is. Daarom bieden we bij Lok Installaties een veilige en ondersteunende leeromgeving waar jong talent kan bloeien. Onze ervaren leermeesters begeleiden uw kind in elke stap van hun leertraject. Hier ontwikkelen ze niet alleen vaardigheden voor hun carrière, maar ook voor het leven.

Voor scholen en bedrijven: Samenwerken aan talentontwikkeling

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Daarom werken we nauw samen met scholen en andere opleiders om jongeren de beste leerervaringen te bieden. Onze stage- en leertrajecten zijn zorgvuldig ontworpen om zowel praktische vaardigheden als theoretische kennis te bieden, waarmee we een brug slaan tussen onderwijs en de beroepspraktijk.

Jouw avontuur begint hier!

Klaar om de wereld van de installatietechniek te verkennen? Kijk dan snel naar onze stage- en leerwerkplekken en begin jouw reis bij Lok Installaties. We kunnen niet wachten om te zien wat jij allemaal in je mars hebt!

Vragen en antwoorden

Zie je het wel zitten bij Lok Installaties, maar heb je misschien nog wat vragen? Dan hebben wij de meest gestelde alvast voor je beantwoord.

Wat voor soort stage- en leerwerkplekken biedt Lok Installaties?

Bij Lok Installaties bieden we diverse mogelijkheden voor stages en leerwerkplekken, variërend van technische monteurposities tot ondersteunende rollen in ons team. Ongeacht je interessegebied in de installatietechniek, we hebben een plek die past bij jouw leerdoelen en carrière-ambities.

Hoe kan ik solliciteren voor een stage of leerwerkplek?

Heel simpel! Bekijk onze huidige vacatures op de website en solliciteer direct online. Zorg ervoor dat je cv en motivatiebrief duidelijk aangeven waarom je geïnteresseerd bent in een carrière bij Lok Installaties en wat je hoopt te leren tijdens je tijd bij ons.

Welke ondersteuning kan ik verwachten tijdens mijn stage of leerwerkplek?

Wij zorgen voor een uitgebreide begeleiding door ervaren professionals. Je krijgt een persoonlijke leermeester toegewezen die jou zal coachen en ondersteunen gedurende je gehele traject bij ons. Daarnaast bieden we ook regelmatige trainingen en workshops om je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Kan ik bij Lok Installaties werken als ik gestopt ben met school?

Zeker! Wij bieden kansen voor jongeren die hun schoolopleiding hebben onderbroken en die een praktische leerweg in de techniek willen volgen. Ons doel is om je te helpen je carrière op te bouwen, ongeacht je school achtergrond.

Wat gebeurt er na mijn stage of leerwerkplek bij Lok Installaties?

Vele van onze stagiairs en leerlingen blijven na hun opleiding bij ons werken. We bekijken altijd de mogelijkheden voor een permanente positie binnen ons team. Ons doel is om talent te ontwikkelen en te behouden, dus we streven ernaar om je een baan aan te bieden die past bij je nieuw verworven vaardigheden en interesses.

Heb je andere vragen?

Stuur ons dan een mailtje of app naar 06-26631747

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.