Een eeuw van expertise en innovatie

Opgericht in 1923, heeft ons familiebedrijf zich door de decennia heen ontwikkeld tot een toonaangevende totaalinstallateur in E- en W-installaties. Met 100 jaar ervaring dragen we een rijke geschiedenis van kwaliteit en expertise met ons mee.

Onze kernwaarden

Bij Lok Installaties vinden we drie dingen heel belangrijk:

Verbondenheid - We vertrouwen elkaar en zijn te vertrouwen. Dit betekent dat we goede, langdurige banden opbouwen, zowel binnen ons team als met onze klanten.

Ondernemerschap - We willen altijd beter worden en nieuwe dingen proberen. We zijn niet bang om anders te denken en actie te ondernemen. Zo blijven we groeien, innoveren en vooruitgaan.

Samenwerken - We zijn open, eerlijk en duidelijk naar elkaar. We helpen elkaar en nemen onze taken serieus. Ook vinden we het belangrijk dat iedereen kan leren en groeien. Bij Lok Installaties staan we met beide voeten op de grond. We werken hard, ondersteunen elkaar en leveren kwaliteit, elke dag weer. We zijn trots op wat we doen en hoe we het doen, samen.

Club voor de volgende generatie

Bij Lok Installaties beseffen we dat we niet alleen voor het heden bouwen, maar vooral voor de toekomst. Elke installatie, elk project en elke samenwerking draagt bij aan een betere wereld voor de volgende generatie.

Onze cultuur

Het is het gevoel van verbondenheid dat ons drijft. Onze laagdrempelige communicatie maakt dat iedereen zich snel thuis voelt. We zijn een hecht team en dat merk je niet alleen tijdens werkuren. Regelmatige evenementen en uitjes versterken die band nog meer. Iedere vrijdagmiddag proosten we samen op een productieve week en een fijn weekend.

Bij Lok Installaties vinden we die balans tussen professioneel vakwerk en een warme, menselijke sfeer erg belangrijk. En dat is wat ons speciaal maakt.

Bekijk vacatures
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.